Personeel


Ik heb de ideale mix werknemers!

 

De juiste mensen op de juiste plek maken het verschil, deze uitspraak herken je vast wel. Hoe vind je geschikte en gepassioneerde werknemers en nog belangrijker, passen ze goed bij elkaar!

Kijk maar eens naar de sportwereld. Daar zie je wekelijks wat een ideale mix en opstelling kan opleveren. Heb je je spelers op de juiste plek gezet met duidelijke taken en verantwoordelijkheden? Willen de spelers voor elkaar werken, is de sfeer goed en is iedereen tot op het bot gemotiveerd? Is dat niet op orde, dan haal je niet alles uit je spelers en blijven de resultaten achter.

Neem bijvoorbeeld Feyenoord. Jaap Stam had de beste intenties en probeerde met zijn team resultaten te behalen. Dat lukte met zijn visie en positionering maar matig. Vervolgens kwam Dick Advocaat, een ervaren specialist, met enkele wijzigingen in het team tot veel betere resultaten.

Met die metafoor willen we aangeven dat onze specialisten meedenken bij het samenstellen van je personele mix. En ondersteunen we je bij je leiderschapsstijl. Geef jij je medewerkers voldoende zelfstandigheid en ruimte? Stimuleer je onderlinge samenwerking? Willen je medewerkers die extra stap zetten voor klanten en collega’s? Krijgt iedereen voldoende aandacht en kan men zich ontwikkelen? Alle bouwstenen kunnen we je hiervoor aanreiken.

Graag een gratis adviesgesprek aanvragen

Interim
Voor een afgesproken periode kunnen we een ervaren specialist bij je detacheren en het verbeterproject versnellen. Periodiek is er op ons kantoor strategisch overleg met de interim-specialist, om samen de ontwikkelingen door te spreken en elkaar te inspireren, oplossingen te bedenken en vervolgens verbeteringen door te voeren. Allemaal om jou en je bedrijf te ondersteunen en te laten groeien.

Contactinformatie

0646040811

info@werkmakers.nl

Almastraat 14, 8601EW, Sneek