Over ons


Ons DNA

 

Helpen zit in ons DNA. We zijn een warme en persoonlijke organisatie, gebaseerd op ondernemen, samenwerken en inspireren. Wij pakken zaken graag compleet aan en werken intensief samen.  Meer energie en betere oplossingen!  Voel je gesteund door Werkmakers.


Wat kan ik verwachten?

 

Een interessant en inspirerend overleg. Wij luisteren, vertalen, denken mee en creëren. Wij kijken samen met jou naar alle opties, bedenken nieuwe mogelijkheden en slimme oplossingen. Misschien heb je snel meer specialistische kennis nodig dan je zelf kunt of wilt verwerven. Overbrug dit met hulp van onze Mastermind-groep.

 

Wat is een Mastermind

 

Een Mastermind groep bestaat uit verschillende mensen die samenkomen met als doel een bedrijf naar een hoger plan te brengen en betere resultaten te behalen. De kracht hiervan komt voort uit de synergie van de groep. Leden van een Mastermind ervaren hierdoor een hogere mate van focus aan datgene waaraan ze werken

Wat kom je tegen in een Mastermind van Werkmakers. Onze Mastermind-groep staat voor een harmonieuze samenwerking met als doel een het bereiken van een vastomlijnd doel binnen een afgesproken periode.  Samen ontwikkelen we je bedrijfsstrategie, stellen we een doordacht marketingplan op, participeren we, indien gewenst, in je onderneming en kijken we naar je personeelsbeleid en personeelsbestand.

Ondernemen is risico nemen en intensief en avontuurlijk tegelijk. De time-to-market wordt steeds korter en na hulp van je Mastermind-groep, ben je beter in staat je aan te passen aan de omstandigheden. Je rendement wordt daardoor substantieel verbeterd.

 

VRAAG EEN GRATIS ADVIESGESPREK AAN

 

Ga voor een Mastermindclass

 

Met een team van specialisten (kunnen ook twee zijn) ga je samen een dag om tafel om je bedrijfsplan te bespreken en te evalueren. Aan het einde van de Mastermindclass hebben we jouw succesvolle vervolgplan opgesteld, waarmee je direct aan de slag kan.

Door het inzetten van een Mastermind-groep kon bijvoorbeeld Henry Ford (hij had een minimale opleiding) beschikken over alle specialistische kennis die hij nodig had om een van de rijkste mannen in Amerika te worden. Het was helemaal niet nodig om die kennis zelf te bezitten, die kocht hij gewoon in.

Contactinformatie

0646040811

info@werkmakers.nl

Almastraat 14, 8601EW, Sneek